Speltips Ligue 2 Le Havre Ajaccio

Spel: Le Havre -0.25 Asian till 1.60
Spelbar ner till: 1.58
Spelstopp: 18:45 fredag
Fredagar är det inte mycket på listorna så här års. Vi brukar då kika på den franska andraligan och här gör vi då och då riktiga fynd. Idag har vi inget jättefynd, men det finns ett värde i Le Havre hemma mot Ajaccio (Gazelec Ajaccio alltså, inte Ajaccio som ligger i Ligue 1). Inget av lagen imponerar direkt. Ajaccio har två poäng, Le Havre en – efter tre spelade matcher vardera. Varför spelar vi då Le Havre? Jo, Ajaccio kan inte göra mål. Det har blivit ett mål på de tre första matcherna. I de lägre divisionerna i Frankrike räcker ett mål mycket långt och det lag som har kapaciteten att göra mål i den här fajten är Le Havre. Dessutom är Le Havre ett bättre lag i alla lagdelar.

Spela till 1.60 på Bet365.

Dela!