Speltips Evian TG Lyon

Spel: Lyon till 2.20 på Betsson
Spelbar ner till: 2.15
Spelstopp: 20:45 fredag
Lyon hade ingen bra säsong i Ligue 1 2011/12. Eller, kan man säga att kvaliteten i den franska ligan har höjts? Hur som helst var storstjärnorna i Lyon inte helt på topp. Lopez, Gomis och Bastos imponerade inte. Det har man dock verkligen gjort i inledning av den här säsongen. Man vann supercupen mot Montpellier (visserligen på straffar, men ändå). Sedan har man följt upp detta med två raka segrar i ligaspelet. Evian TG lyckades hålla sig kvar i Ligue 1 i våras, men man är åter en kandidat för nedflyttning.

Här har vi alltså en match-up mellan den franska ligans kanske bästa lag för tillfället och ett av de sämre lagen. Hade ett topplag mött ett bottenlag i någon av de andra europeiska ligorna hade vi inte fått 2.20 på bortaseger. Det händer bara i Frankrike. Det beror på dels att den franska ligan är lite mer målsnål är många av de andra ligorna, och dels att franska lag inte tycker att det är sådär jätteroligt att spela på bortaplan. Här kan vi dock inte motstå att testa oddset på Lyon – det ligger för högt helt enkelt.

Dela!