Speltips Danska ligan Silkeborg Horsens

speltipsSpel: Silkeborg 0 till 1.85 på Bet365
Spelbar ner till: 1.78
Spelstopp: 18:30 fredag

Vi har genom åren varit riktigt duktiga på att plocka hem polletter på den danska ligan och årets säsong har börjat mycket bra. Vi fortsätter med ett spel för fredagskvällen.

Silkeborg är knappa favoriter hemma mot Horsens i den här fajten. Det beror dels på att Silkeborg lyckades ta alla tre poängen mot Esbjerg senast medan Horsens åkte på stordäng mot FC Nordsjälland (den matchen spelade vi på). På pappret är Horsens ett något bättre lag än Silkeborg, men till den här matchen måste man klara sig utan Spelmann (som blev utvisad sist) och den kapable mittfältaren Retov. Det är två stora avbräck. Silkeborg utan manfall och alltid skapliga hemma. Vi tar Silkeborg med pengarna tillbaka på oavgjort.

Dela!
    Inga kommentarer