Sajttips Backgammonspel

backgammonspelDet finns inte många spel som vi på MrBet inte har provat på. Om man kan satsa pengar på ett spel så är vi direkt där med polletterna! På senare tid är det backgammon som har hägrat mest. Det har spelats en hiskelig massa backgammon!

Backgammon är ett spel som, till skillnad mot vad många tror, handlar nästan enbart om skicklighet. Det är det faktum att det är tärningar med i bilden som får många att tro att slumpen spelar stor roll. Turen är dock verkligen underordnad skickligheten.

För att bli bra på backgammon gäller det att träna på att göra snabba sannolikhetsberäkningar. Man måste till exempel träna på att snabbt räkna ut hur stora sannolikheterna är att motståndaren kan knuffa ut ens egna brickor. Odds och sannolikheter är vad backgammon handlar om.

Igår blev vi tipsade om en ny sida om backgammon där man kan hitta de bästa och enklaste sätten att spela backgammon online. Sajten är precis ny så den kommer säkert utvecklas vidare, men den innehåller redan många bra tips. Vi hittade till exempel en spelsajt som vi aldrig tidigare hört talas om.

Prova gärna på backgammon med tipsen på Backgammonspel.se.

Dela!
    Inga kommentarer