Statistiken för maj

Du som följde MrBets rekar under maj månad kan räkna in ytterligare en mycket vinstrik period. Resultatet för april kommer vara mycket svårslaget (ROI på 1.38), men vi lyckades i alla fall få en mycket fin ROI på 1.18 under maj. Totalt lade vi 25 spel. Snittoddset var 2.19. Något högre än vad vi brukar ligga på. Det var två rekar på hockey-VM till över fyra gånger pengarna (varav en gick in) som drog upp snittoddset.

Den största skalpen var spelet på att Zäta skulle göra mål mot Tjeckien. Den kändes solklar lång väg och när vi fick hela 4.50 i odds var det bara att trycka in polletterna. Den största missen var nog att vi trodde på Bulgarien mot Turkiet. Vi lade in en brasklapp med ett DNB-spel, men det ville sig inte. Turkiet var för starka.

Oddsen med högst värde var Norge (Asian 0) mot Lettland som vi fick hela 2.05 för samt handikappspelet på Betis (+2) mot Barcelona till 2.00 gånger pengarna.

Totalt ligger vi fortfarande på en ROI på 1.08 sett över alla spel. Det krävs en hel del för att vi ska antingen komma högre eller sjunka lägre. Några hundralappar på 1191 lagda spel gör liksom inte så stor skillnad.

Dela!