Speltips Frankrike Estland

Spel: Estland +2 (asiatiskt handikapp) till 2.05 på Bet365
Spelbar ner till: 1.98
Spelstopp: 21:00 tisdag
Visst, det finns betydligt fler stjärnor i det franska laget. Det är säkert så att varje enskild spelare i den franska startelvan tjänar betydligt mer än alla i det estländska laget tillsammans. Visst, Frankrike har alla möjligheter att vinna den här fajten. MEN, vi skulle bli oerhört förvånade om det blir en överkörning. Estland gick till kvalet till EM, i en relativt svår grupp. Det finns kvaliteter i lilla Estland. Frankrike kör aldrig över något lag, oavsett hur uselt motståndet är på pappret. När det dessutom bara är sex dagar kvar till första matchen i EM kommer fransoserna förmodligen rotera ganska friskt och göra mängder av byten för att inte slita så mycket på spelarna. Estland kommer gå ut

Dela!
    Inga kommentarer