Live stream Wimbledon

live stream WimbledonDet finns många sätt att se årets tredje Grand Slam. Om du inte har turen att befinna dig på plats i London kan du se Wimbledon på din TV (om du har de TV-kanaler som visar turneringen) eller på din dator. Använder du din dator har du två möjligheter att njuta av Wimbledon. För det första kan du söka på nätet efter live stream Wimbledon. Problemet är då att du hittar streams av dålig kvalitet som dessutom kan stängas av utan förvarning. En annan nackdel är att dessa streams är olagliga. Ett bättre alternativ är att bli medlem på ett spelbolag som visar live stream Wimbledon varje dag. För att se live stream Wimbledon på ett spelbolag behöver du göra en insättning av spelpengar. Det fina är att det räcker med en minimiinsättning (normalt 100 kronor). Sedan är det bara att se så mycket tennis du vill.

Vi rekommenderar spelbolaget Bet365. För att komma till deras live streaming klicka här.

Dela!
    Inga kommentarer