Live stream Djokovic Nadal och speltips

tennis i datornNär: 15:00 söndag
Länkar live stream Djokovic Nadal: 1, 2

Speltips: Nadal till 1.30 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.27

Ingen direkt skräll att Djokovic och Nadal möts i finalen i Franska Öppna/Roland Garros. Djoko förstaseedad, Rafa andraseedad. Djokovic tog hand om Federer i tre raka i semin. Nadal fullständigt massakrerade landsmannen Ferrer. Mallorcasonen tappade bara fem gem på tre set.

Överlag har Nadal verkligen imponerat. Killen har inte tappat ett set under hela turneringen. Det har serben Djokovic gjort. Bland annat i kvarten då Tsonga stod för bra motstånd och kämpade bra över fem set.

Nadal har chans att bli historisk om han vinner dagens final. Han står då på sju titlar på gruset i Paris. Det blir en mer än vår egen Björn Borg. Som Nadal har spelat hittills under turneringen kan vi inte se att han ska kunna förlora det här. Oddsen är låga men vi trodde faktiskt de skulle ligga kring 1.25 så vi skickar in polletterna.

 

Dela!