Bra bonus för fotbolls-EM

Vi har varit med ganska länge nu och sett det ena bonuserbjudandet efter det andra passera förbi. Vi kan helt klart säga att det spelbolagen lägger fram för årets stora fotbollshändelse, fotbolls-EM i Polen och Ukraina slår allt. Om du inte har något spelkonto just nu eller tänker att det är klokt att ha flera spelkonton för att kunna jämföra odds har du ett ypperligt läge att få en rejäl bonus så att du kan starta med en större spelkassa. Här får du exempel på bra bonus för fotbolls-EM. Kom ihåg att använda våra länkar för att få lite extra bonus eller en extra premie.

Nordicbet
100 procent i bonus upp till 2000 kronor. Årets fetaste bonus. Relativt enkla omsättningskrav. När du blir medlem på NordicBet får du dock inte bara en oöverträffad bonus. Du får även ett nice supporterkit med lite roliga Sverigeprylar. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet.

Betsafe
100 procent i bonus upp till 1000 kronor. Betsafe är det spelbolag som har flest odds på fotbolls-EM. Det spelar ingen roll vilken match du vill spela på. Du hittar upp till 300 odds på varje match. Dessutom kör Betsafe en slags kalender under EM, med fina bonuserbjudanden varje dag. Dessutom får du ett riskfritt spel på 100 kronor att utnyttja under EM. Klicka här för att gå till Betsafe.

Betsson
Betsafes modersajt Betsson kör samma gig som Betsafe. 1000 spänn i bonus. Dessutom har även Betsson en EM-kalender med gratis erbjudanden för såväl fotbolls-EM som poker, casino och skraplotter. Klicka här för att bli medlem på Betsson och få del av alla bonusar.

Expekt
Expekt är ett spelbolag som ofta glöms bort bland svenskarna. Det är synd eftersom Expekt både har utmärkta odds, live stream och en mycket trevlig bonus. Eller det är ingen bonus egentligen, det är ett gratis, riskfritt spel på 250 kronor. Sätt 250 kronor på Sverige som EM-segrare till höga odds. Om du vinner så vinner du stort. Om du förlorar har du 250 nya fräscha pengar att satsa på något annat spel. Klicka här för Expekts erbjudande.

Dela!