Bäst odds Tyskland Grekland

odds tyskland greklandFinns det någon vid sina sinnens fulla bruk som tror att Grekland har en chans att skrälla här? Well, Grekland gjorde en historisk resa vid EM 2004 och visst finns tron i laget. Men 2004 hade Grekland lirare som Charisteas och Basinas i fullständigt omänsklig form. Det har man inte nu. Den store ledaren, Karagounis, får följa matchen från läktaren. Tyskland är Tyskland – går alltid långt i alla stora turneringar. Man är favorittippade att ta hem hela turneringen efter att Spanien inte direkt har imponerat i gruppspelet.

Här är bäst odds Tyskland Grekland när det gäller spel på 1×2 och korrekt slutresultat. Det är möjligt att det finns något spelbolag som ligger högre än de högsta oddsen du ser nedan, men då handlar det om mikroskopiska skillnader.

Dela!