Bäst odds Sverige Frankrike

odds Sverige FrankrikeSverige har ju snöpligt förlorat chansen att ta sig vidare till kvartsfinalspelet i EM. Två uddamålsförluster mot Ukraina och England. Framför allt känns det irriterande att vi har släppt in fem mål på två matcher. Det är verkligen inte likt ett svenskt landslag.

Ikväll står Frankrike för motståndet. Frankrike har allt att spela för och mönstrar det bästa möjliga laget. Frågan är hur Sverige ställer upp. Man ska nog invänta startelvorna innan man lägger ett spel på matchen. Hamrén kan se den här matchen som ett avstamp mot VM-kvalet. Han kan också låta några av de spelare som inte har fått speltid hittills få känna på hur det är att spela en EM-match. Vi får se.

Här är i alla fall bäst odds Sverige Frankrike på 1×2, korrekt slutresultat och målskytt. Oddsen uppdateras var femte minut.

Dela!
    Inga kommentarer