Speltips Serie A Parma Inter

Speltips: Inter vinner till 2.10 på Betfair
Spelbar ner till: 1.98
Spelstopp: 20:45 onsdag
Stramaccioni-effekten har varit lysande. Inter går alldeles utmärkt för tillfället. 3-1 borta mot Udinese var liksom ett tecken på att det gamla Inter är tillbaka. Nu har man plötsligt en reell chans att plocka en plats i Champions League. Tre poäng efter Napoli som har en match mer spelad. Udinese är med i fajten om den sista platsen, men laget från nordöstra Italien har inte rosat marknaden på sistone. Verkar som att orken börjar tryta. Parma är faktiskt i storslag, man har fyra raka trepoängare. Dock mot ett på pappret överkomligt motstånd, men tre poäng är tre poäng. Nu är man parkerade i mitten av tabellen och har egentligen inget att spela för. Visst, det är alltid roligt att bjuda hemmapubliken på bra spel mot ett av de riktiga storlagen, men vi tror att Inter blir för tuffa ikväll.

Dela!
    Inga kommentarer