Speltips norska ligan Odd Tromsö

Spel: Odd Grenland 0 Asian till 1.85 på Bet365
Spelbar ner till: 1.80 (inkl spel på DNB)
Spelstopp: 18:00
Tromsö har alltid varit ett lag som har svårt att få till det på bortaplan. Hemma i nordliga Tromsö är det en annan historia. Odd är alltid skapliga hemma. Inför den här säsongen har Tromsö försvagats ganska kraftigt. Framför allt har man problem på forwardssidan. Odds anfallare är betydligt bättre, på pappret i alla fall. Traditionellt sett brukar man säga att det är svårt att göra mål på Tromsö, men inte heller försvaret känns tipptopp den här säsongen. Vi tror att det blir svårt för Tromsö att ta alla tre poäng på Skagerak Arena i Skien. Men, vi litar inte helt på Odd heller, så vi tar ett spel med pengarna tillbaka på oavgjort. Skapligt värde i det spelet.

Dela!