Speltips Stuttgart Mainz Bundesliga

Spel: Stuttgart till 2.00 på Betsafe eller Expekt
Spelbar ner till: 1.96
Spelstopp: 15:30 påskafton
Vilket mumsigt odds vi får här på Stuttgart. Stuttgart har bestämt sig för att knipa femteplatsen. På något annat sätt kan man inte förklara den brutala form man just nu är inne i. Fyra vinster och två oavgjorda på de senaste sex matcherna. Anfallsglatt och samtidigt tufft defensivt spel. 4-4 mot Dortmund senast var ett tecken på att man aldrig ger sig. Mainz vann senast med 3-0 borta mot Werder Bremen. Det är ett bra resultat. Dock så såg vi matchen och Werder var fullständigt och komplett klippt odugliga. Det var 2. Bundesliga-klass på pojkarna från norr. I övrigt har det blivit en del förluster på sistone. Förluster mot Augsburg och Hertha är inget man skryter med direkt. Stuttgart tycker om att spela mot lag som försöker spela fotboll mot dom och Mainz är ett sådant lag. Vi tror absolut att sannolikheten att Stuttgart vinner är en bit över 50 procent.

Dela!
    Inga kommentarer