Speltips och stream Manchester City Manchester United

Det var ett tag där United såg ut att segla iväg i toppen, på det klassiska viset, men tre tappade poäng mot jättedödarlaget Wigan och två tappade mot Everton (4-4!), samtidigt som Manchester City har kopplat på turbon, har gjort att det nu bara skiljer tre poäng inför Manchesterderbyt. Om United vinner är ligan mer eller mindre avgjord. Vinner City går dom till topps. Vid ett oavgjort resultat måste City lita på att Uniteds motståndare i de två återstående matcherna, Sunderland och Swansea, hjälper till lite.

Spel: Manchester City till 2.20 på Ladbrokes eller 2.15 på Bet365 (med 250 kronor gratis livespel)
Spelbar ner till: 2.15
Spelstopp: 21:00 måndag
Det är oerhört svårt att göra en oddsvärdering på den här matchen. 2.15 är normalt sett för lågt för en match där tvåan möter ettan. Samtidigt är Manchester City i storslag, vilket måste tas med i beräkningen. Å andra sidan är United lysande på att spela under press. Det här med att plocka hem ligatitlar är liksom vardagsmat. En annan sak är att Vidic och Fletcher är paj medan City har fullt manskap. Det är bara några exempel.

Hur ska man då tänka här? Jo, det finns mer kvalitet i City. Med all respekt för United, så är vi fortfarande lite konfunderade över hur det kommer sig att United kan lita etta i tabellen. Gubbe för gubbe är väl ändå City bra mycket bättre än United? Vi tror att det visar sig ikväll. Enda risken är om Rooney har en av sina mest briljanta dagar och United samtidigt täcker av Citys anfallsspel. Viss risk finns väl också för att City helt enkelt är nervösa, nu när det börjar dra ihop sig.

Matcher kan man se via stream på Viaplay. Du kan få en månad gratis på Viaplay genom den här länken. Du hinner nog inte ordna så att du har Viaplay till klockan 21 ikväll, men du kan ju följa alla andra matcher i den spännande upplösningen av Premier League.

Dela!
    Inga kommentarer