Speltips Monaco Le Havre

Spel: Monaco till 1.75 på Bet365
Spelbar ner till: 1.72
Spelstopp: 20:00 fredag
Ligue 2. Sedan Monaco tog sig ordentligt i kragen strax före jul har vi spelat laget två gånger med positivt resultat. I höstas var Monaco helt under isen och det talades om nedflyttning till National för det lag som var i Champions League-final så sent som 2004. Dagens Monaco är ett helt annat lag. Med några starka nyförvärv och en mer aggressiv spelstil har Monaco raskt kunnat klättra i tabellen. Visst, laget ligger nu endast på en tiondeplats, men formmässigt är det inget lag som slår Monaco i Ligue 2. På de senaste nio matcherna har det blivit sju segrar och två oavgjorda. Le Havre, å andra sidan, går minst sagt knackigt. Åtta matcher utan seger och nedflyttningshotet är verkligen på riktigt nu. Den enda riktiga målskytten för Le Havre, Riviere, saknas inför den här matchen. Ok, man ska alltid vara försiktig med att spela mot nedflyttningshotade lag, men Monaco vinner det mesta nu, oavsett man spelar bra eller dåligt. The trend is your friend…

Dela!
    Inga kommentarer