Speltips Hamburg Leverkusen Bundesliga

Speltips: Hamburg Asian 0 till 2.05 på Bet365
Spelbar ner till: 1.98
Spelstopp: 17:30 söndag
Som om det inte vore nog med en katastrofal form och uttåg ut Champions League, igår fick Leverkusen se sig omsprungna av alla sina konkurrenter om femteplatsen. Leverkusen befinner sig i fritt fall. Nye tränaren Hyypiä kommer säkert att få ordning på manskapet under de sista matcherna och få till en plats i Europa League nästa år, men det blir tufft i dag mot ett Hamburg som kan vara på gång. Efter fyra raka tapp med massor av insläppta lyckades man fixa tre poäng senast. Visserligen var det mot bottenlaget Kaiserslauten men ändå. Rapporterna talar om ett Hamburg som spelade med tyngd och auktoritet. En sak som talar mot Hamburg här är att man inte har vunnit hemma sedan i början av december. Det är dock bra för vårt spel i och med att vi får upp oddset ytterligare en bit. Över två gånger pengarna på Hamburg med pengarna tillbaka på oavgjort är dagens bästa spel.

Dela!
    Inga kommentarer