Speltips Europa League semifinaler

Spel: Atletico Madrid till final till 1.29 på Bet365 och Sporting Lissabon till final till 2.20 på Bwin
Spelbara ner till: 1.27 och 2.15
Spelstopp: 21:05 för båda torsdag 26 april
Atletico Madrid har gått urstarkt i Europa League de senaste åren. För två år sen vann man till och med hela turneringen. 4-2 hemma på Calderón. Valencia vet vi inte riktigt var vi har, men vi tror det är osannolikt att dom vinner med två mål här, särskilt som Falcao garanterat kommer göra minst ett mål. Europa League är hans turnering. Sporting från Lissabon har 2-1 att gå på från den första matchen. Här är oddset på Athletic Bilbao alldeles för lågt. Någon gång ska Athletics tur och flyt upphöra. Vi ser Sporting som ett klart bättre lag på pappret. Kan man bara stå emot den fullständigt galna publiken på San Mames så ska man nog kunna ordna avancemang.

Dela!
    Inga kommentarer