Speltips Europa League Hannover Atletico Madrid

Speltips: Över 2.5 mål till 1.73 på Bet365
Spelbar ner till: 1.68
Spelstopp: 21:05 torsdag
Retur i Europa League. I den första matchen vann Atletico Madrid hemma med 2-1. Hannover är alltså piskade att går framåt här. Hannover är inne i en grym period på hemmaplan. Sex vinster på senaste sju matcherna och en hiskelig massa gjorda mål. De senaste nio matcherna för Hannover har gått över 2.5 mål. Atletico är inte direkt laget som håller tillbaka. Det kan gå hur som helst när de rödvita från Madrid spelar. Sex av de senaste tio har gått över linan. Om Atletico gör mål på Hannover så kan det bli en riktigt trevlig historia. Om Hannover gör 1-0, och därmed är vidare, kan det bli tajtare men man ska aldrig räkna bort Atleticos offensiv.

Dela!
    Inga kommentarer