Speltips danska ligan Aalborg Midtjylland

Spel: Midtjylland DNB (oavgjort inget spel) till 2.00 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.90
Spelstopp: 18:30 onsdag
Vi har ju redan ett spel på kvällens Champions League eftersom vi igår lade ett spel på att Barcelona och Chelsea ska mötas i den ena semifinalen. Så, vi kikar på de andra matcherna på oddslistorna och fastnar för FCM borta mot AaB i danska ligan. Det är verkligen synd att påstå att Ålborg går bra för tillfället. Två raka förluster. Till den här matchen saknar man mängder av spelare på grund av skador och avstängningar. Särskilt stora problem har man på backplats där hela den ordinarie backuppsättningen är borta. Midtjylland kanske inte heller imponerar särskilt, men man har ett i princip ordinarie manskap och ska ha goda chanser här. Ladbrokes ligger högt över alla andra spelbolag när det gäller spel på Midtjylland. Faktum är att många av de andra spelbolagen har Ålborg som favoriter.

Dela!
    Inga kommentarer