Speltips Cagliari-Catania Serie A

Spel: Cagliari till 2.00 på Ladbrokes eller Cagliari -0.5 till 2.00 på Bet365 (samma spel)
Spelbar ner till: 1.95
Spelstopp: 18:30 tisdag
Två lag i minst sagt knackig form. Catania såg ett tag ut att kunna hota om en plats i Europa i höst, men nu känns det inte så längre. Blir nog att rikta in sig på en respektabel placering i mitten av tabellen. Cagliari är i poängnöd. Det är inte längre så långt ner till nedflyttningsstrecket. Med två ganska jobbiga förluster mot Bologna och Parma skulle det nog vara oerhört skönt med tre poäng och man är säkert mycket taggade inför mötet med Catania. Playmakern och målskytten Barrientos är borta för Catania.

Notera att matchen spelas på neutral plan i Trieste. Det gör att vi får upp oddsen en smula. För Catania spelar det ingen roll om matchen spelas på Sardinien eller i Trieste. Laget är aldrig särskilt bra när man måste åka ifrån Sicilien.

Dela!
    Inga kommentarer