Speltips Augsburg Stuttgart Bundesliga

Speltips: Över 2.5 mål till 1.85 på Bet365
Spelstopp: 20:00 tisdag (matchen live på Bwin)
Spelbar ner till: 1.80
För det första: om man får över 1.80 på över 2.5 på en match i Bundesliga ska man direkt lägga oddset på spelkupongen. Det är sällan vi får så fina odds på den linan. För det andra: Vi spelade Stuttgart i lördags och det var inte direkt något problem att jobba in den matchen. 4-1 mot Mainz. Stuttgart är inne i ett stim där dom gör mål på allt. Den trenden tror vi fortsätter. Samtidigt kan Stuttgarts försvar svaja betänkligt, vilket även det talar för överspelet. Augsburg då? Jo, laget kämpar frenetiskt för att hålla sig över strecket. Hemma har man fin form. Augsburg har faktiskt gjort en del mål hemma på sistone.

Dela!
    Inga kommentarer