Spel Nantes-Amiens Ligue 2 Frankrike

Spel: Nantes till 1.50 på Bet365
Spelbar ner till: 1.48
Spelstopp: 20:00
Nantes, som för tillfället ligger på en niondeplats, har en liten chans att ta sig till Ligue 1 till nästa säsong. Franska andraligan är knalljämn! Då krävs det dock att man tar i princip full pott på de fem matcher som är kvar. Det krävs att man skärper sig och inte tappar onödiga poäng här och där, vilket man verkligen gjort på sistone. Efter förlusten mot Laval senast fick spelarna sig en ordentlig utskällning.

Det som talar för Nantes här, är förutom utskällningen efter noter, den utmärkta hemmastatistiken och att Amiens är tvärsist i tabellen utan chans att hålla sig kvar. Nantes har brutala 10-4-2 hemma. Amiens har femton poäng upp till strecket och med fem matcher kvar att spela ser det alltså lite kärvt ut, minst sagt.

Dela!
    Inga kommentarer