Live stream Barcelona Real Madrid El Clasico

Live stream El Clasico

Om man har Canal Plus är det bara att slå på TV:n för att se Barcelona Real Madrid. Om man inte har Canal Plus kan man ändå se matchen via live stream Barcelona Real Madrid i El Clasico. Det är relativt lätt att hitta en stream om man gör en sökning på nätet, men förmodligen hittar man streams som sänds olovligt och som dessutom har riktigt usel kvalitet. Många streams stängs också av hux flux under det att man tittar – något som kan vara mycket irriterande. Det går dock att hitta lagliga streams på spelbolagen. Det är gratis att se dessa streams om man har ett spelkonto. Länkar till sajter med streams: 1, 2. Matchen går klockan 20:00 lördag 21 april. Missa inte!

Inför årets El Clasico

Både Real Madrid och Barcelona figurer i semifinalerna i Champions League. I tisdags spelade Real Madrid borta mot Bayern Munchen. Real förlorade med 2-1 efter mål av Ribery och Gomez (Bayern) och Özil (Real Madrid). Barcelona åkte till London för att spela mot Chelsea. Chelsea vann med 1-0 efter mål av Drogba.

Barcelona har en fullständigt osannolik hemmastatistik. Laget är obesegrat och har faktiskt bara tappat poäng i tre matcher under säsongen. Antalet mål man har vräkt in under säsongen är häpnadsväckande. Real Madrid har inte direkt något dåligt bortafacit. Förlusten mot Bayern Munchen i veckan var lagets blott tredje förlust på bortaplan.

Statistik i El Clasico

Genom historien har Real Madrid och Barcelona mötts inte mindre än 217 gånger i alla turneringar (La Liga, spanska cupen, Champions League, med mera). I La Liga har Real Madrid ett litet övertag. Marängerna har vunnit 68 matcher medan Barcelona har 64 skalper. Över alla matcher har Real Madrid tagit en seger mer än ärkerivalerna från Katalonien. På sistone har Barcelona varit hetast i El Clasico och man har hämtat en stor del av det ganska stora övertaget som Real Madrid hade förut.

Barcelona och Real Madrid har mötts fem gånger redan hittills under säsongen, en gång i La Liga, två gånger i Supercupen och två gånger i spanska cupen (Copa del Rey). På Bernabeu i december gick Barcelona segrande ur striden. 3-1 blev slutresultatet. I spanska supercupen vann Barcelona över två matcher med 5-4 sammanlagt. I spanska cupen gick Barcelona vidare efter att ha vunnit på Bernabeu och spelat oavgjort hemma.

Dela!
    Inga kommentarer