Speltips tennis Matosevic Haase

Speltips: Matosevic till 1.80 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.70
Spelstopp: 16:00 onsdag (matchen spelas dock förmodligen bra mycket senare) live stream tennis Miami ATP ser du på datorn här eller här.
Nämen så trevligt! Ytterligare ett smaskigt överodds på Matosevic. Du som följer våra tennisdrag cashade in ordentligt på Matosevic för några veckor sedan i ATP-turneringen i Delray Beach. Nu har vi ett gyllene läge igen. Robin Haase är en riktigt svajig spelare. Dessutom i usel form. Matosevic är den hetaste spelaren på touren. Dänger till allt och alla och klättrar stadigt på rankingen. Det enda man skulle kunna föra fram mot Matosevic är att han har spelat en hiskelig mängd matcher på sistone, men han har inte visat några tecken på att vara sliten så vi lägger egentligen ingen vikt vid det flitiga matchandet.

Dela!
    Inga kommentarer