Speltips Swansea Everton

Speltips: Swansea till 2.25 på Bet365
Spelbar ner till: 2.20
Spelstopp: 16:00 lördag
Swansea har överraskat som nykomling. Det är inte så mycket det att laget från Wales faktiskt ligger på en mycket meriterande åttondeplats. Det har mer att göra med det spel man visar upp. Det finns liksom en idé bakom Swanseas spel – man siktar inte bara på att hålla sig kvar utan på att bli ett etablerat lag i Premier League. Hemma har man bara förlorat två matcher under säsongen. Dessa matcher var mot Manchesterlagen och det blev uddamålsförlust båda gångerna.

Everton har en mikroskopisk chans att få spela i Europa League nästa år, men det är FA-cupen som hägrar mest. I de senaste matcherna har Moyes roterat friskt i truppen för att inte slita ut sina gubbar inför FA-cupmatcherna mot Sunderland. Finns risk för att han gör det igen. Med vinst mot Sunderland på tisdag väntar nämligen Liverpool i semin i FA-cupen. Det blir säsongens match för Everton (förutom en eventuell final då). Senaste fem bortamatcherna för Everton har slutat med två förluster och tre oavgjorda.

Vi ska dock komma ihåg att det bara skiljer två poäng mellan lagen. De är ganska jämbördiga. Swanseas hemmastatistik och att Everton säkert har blickarna mot tisdagens match väger dock över ganska kraftigt i Swanseas favör. Odds över 2.20 spelas utan att blinka.

Dela!