Speltips Osasuna Athletic Bilbao

Speltips: Osasuna Asian 0 till 2.05 på Bet365 (live stream länk)
Spelbar ner till: 1.98
Spelstopp: 21:30
I den sena söndagsmatchen i La Liga handlar det om ett baskiskt lokaluppgör när Osasuna från Pamplona tar emot Athletic Club från Bilbao. Athletic stod för en mindre bragd när man vann borta mot Manchester United på Old Trafford i torsdags. Den viktorian kan man nog suga på ett tag. Under hela säsongen har Athletic hållit fanan högt. Klubben ligger nu på sjätte plats i La Liga. Osasuna ligger på sjundeplatsen, två poäng efter Athletic. Man har två raka hemmasegrar, varav fina 3-2 mot Barcelona. Athletic kan ha United-matchen i benen. Osasuna spelade senast lördagen den 3 mars och har därmed friska ben. Här är det fråga om ett derby. Att Osasuna då på hemmaplan ska ha ett högre odds än Athletic Bilbao, trots att det bara skiljer två poäng i tabellen, är en gåta för oss och vi spelar Osasuna (med pengarna tillbaka på oavgjort).

Dela!
    Inga kommentarer