Speltips och live stream Palermo Roma

Speltips: Palermo Asian 0 till 2.08 på Bet365
Spelbar ner till: 1.98
Spelstopp: 20:45 (live stream Palermo Roma här)
Här har vi en fajt mellan två lag som har förlorat sina två senaste matcher. Palermo har en förlust med 4-1 borta mot Siena. Man följde upp det med 0-4 hemma mot Milan, där Zlatan var i stort slag. Roma har förlorat borta mot Atalanta med 4-1 och hemma mot Lazio i Romderbyt med 2-1. Ingen jätteform på något av lagen. Det finns dock en stor skillnad mellan lagens senaste förluster. Palermo vinner aldrig borta. Så har det alltid varit. Så att förlora mot Siena, även om siffrorna blev ganska stora, är inget att säga om. När man mötte Milan mötte man en Zlatan i hysterisk form. Han knorrade in skott från alla möjliga vinklar. Inget att säga om här heller. Faktum är att det var märkligt att Palermo inte fick in både två och tre bollar med alla chanser man skapade.

Romas förluster är lite mer betydande. 1-2 mot Lazio måste ha svidigt något enormt. Samma gäller för utklasssningen som Atalanta stod för i Bergamo. Roma saknar två ordinare backar (Juan och Burdisso) samt målisen Stekelenburg. Palermo har fullt manskap.

Det bästa oddset för den här fajten hittar vi för Asian 0/Draw no Bet (pengarna tillbaka på oavgjort).

Dela!
    Inga kommentarer