Speltips Franska cupen Quevilly Marseille

Spel: Marseille -1 (vanligt hcp) till 2.30 på 888sport
Spelbar ner till: 2.15 (finns till 2.20 på Bet365)
Spelstopp: Tisdag 20:30
Franska cupens kvartsfinal. Marseille åker till Caen i norra Frankrike för att möta lilleputtlaget Quevilly. Quevilly ligger i botten av National, det vill säga franska tredjedivisionen. Formen är katastrofal. Man har en poäng på de senaste fem matcherna. Nu ska vi i ärlighetens namn dock inte övervärdera Marseilles form. Marseille har nämligen otäcka sex raka förluster. När hände det senast? Senast 1-2 hemma mot Dijon! På urtunga Stade Velodrome! Men men, egentligen ska vi tacka för Marseilles knackiga form. Den innebär att vi får lite extra juice på oddsen i den här cupmatchen. För Marseille ska vinna det här. Visserligen är det cup, men ska man någon gång komma tillbaka på vinnarspåret är det nu det gäller.

Dela!
    Inga kommentarer