Speltips FA-cupen Tottenham Stevenage

Speltips: Tottenham -2 till 2.50 på Sportingbet
Spelbar ner till: 2.45
Spelstopp: 20:30 onsdag
Har Spurs kommit ner på jorden nu? Skador och avstängningar på centrala spelare har försvagat laget under den senaste månaden och plötsligt har resultaten uteblivit. 5-0 på Newcastle för några veckor sedan var givetvis en fin skalp, men då var Newcastle också så där dåliga bara Newcastle kan vara ibland. Nu har man två rejäla förluster mot Arsenal och Manchester United bakom sig. Det skulle nog sitta bra med en vinst, oavsett motstånd, för att hålla uppe humöret inför slutspurten i Premier League.

Och då kommer Stevenage på besök till White Hart Lane. Vilket läge för Spurs att komma tillbaka på vinnarspåret. Stevenage ligger åtta i League One och formen är minst sagt dassig. Efter 0-0 mot Spurs har det blivit två förluster och två oavgjorda. Visst, man kommer åka till White Hart Lane och göra sitt yttersta, men kan man verkligen skada Tottenham en gång till? Nja, inte troligt. Redknapp har aviserat att det blir i princip det bästa laget (förutom de skadade och halvskadade spelarna) som springer ut på plan. Det räcker för att ta hand om lilla Stevenage. Räcker det för att täcka handikappet med två mål. Ja, vi tror det. Till odds över 2.45 tror vi det definitivt.

Dela!