Speltips Europa League Sporting Lissabon Metalist

Spel: Sporting Lissabon -0.25 till 1.73 på Bet365 (rak etta kan också spelas till 2.08 på NordicBet)
Spelbar ner till: 1.70 (2.05)
Spelstopp: 21:05 torsdag
Kvartsfinaler i Europa League. Sporting Lissabon tar emot Metalist Kharkiv från Ukraina. Sporting sparkade ut Manchester City senast. Det kanske vi inte ska lägga så mycket vikt vid dock. City gjorde precis som United – man vek ner sig helt enkelt. Viktigare är att Sporting bara har en förlust hemma på hela säsongen. Sex raka segrar utan ett insläppt mål. Metalist går skapligt i den ukrainska ligan (trea just nu). Lyckades snika sig förbi Olympiakos i åttondelen på bortamål. Vi håller dock Sporting som ett betydligt bättre lag än Olympiakos så i grunden är ettan given. Finns dock en viss risk för oavgjort eftersom Sporting inte direkt vräker in mål. Därav handikappspelet -0.25.

Dela!
    Kommentarer
    1. Combatparking