Speltips Bundesliga 2 Paderborn Bochum

Speltips: Paderborn Asian hcp -0.5 till 2.02 på Ladbrokes (samma spel som rak etta). Finns också till 2.00 på Bet365 som rak etta.
Spelbar ner till: 1.95
Spelstopp: 18:00 fredag
Paderborn ligger trea i knalljämna Bundesliga 2. Det skiljer faktiskt bara tre poäng mellan ettan Greuther Furth och femman St Pauli. Paderborns form är utmärkt. Bara en förlust på de senaste tolv matcherna. Bochum ligger på tionde plats och har en miserabel form. På bortaplan har man fyra raka förluster med en målskillnad på 15-4. Laget har förlorat åtta av de tionde senaste matcherna totalt sett. Hade det handlat om något annat lag än Bochum hade vi nog inte fått ett sådant fint odds. Det finns en tendens att några lag i Bundesliga 2, bland annat Bochum 1860 Munchen har lite för låga odds. Det kan vi casha in på.

Dela!
    Inga kommentarer