Stream Roma Inter

Se live stream Roma Inter via länk 1 eller länk 2. Matchen spelas 15:00 söndag. Skulle egentligen gått på lördagkvällen men snöfall ställer till det.

Mötena mellan Roma och Inter har blivit en riktig klassiker under 2000-talet. Klubbarna har möts otaliga gånger i alla sammanhang. Förutom Serie A så har mötena duggat tätt i Coppa Italia (italienska cupen). Eftersom lagen mötts i ett gäng finaler och Inter ofta stått som vinnare av Serie A har lagen även mötts i Supercupen (det vill säga matchen mellan vinnarna av cupen och ligan).

Roma har underpresterat under året. Detsamma gäller för Inter. Inter har dock spottat upp sig ordentligt under de senaste månaderna, efter en fullständigt miserabel start. Att plocka hem Serie A känns som en omöjlighet – Milan och Juventus kommer bli för svåra, men det vore en skräll om man inte tog en plats i Champions League. Båda lagen spelade i onsdags. Roma fick tokpisk borta mot Cagliari. 2-4 till slut. Målrikt även för Inter. Det blev 4-4 hemma mot Palermo efter att Milito gjort fyra för Inter och Miccoli mäktat med tre för Palermo.

Dela!
    Inga kommentarer