Stream Milan Napoli

Se live stream Milan Napoli 20:45 på söndag här eller här.

Du som håller på Milan har en fantastisk tid framför dig. Milan möter nästan varenda storlag i Europa under de kommande veckorna. Man inledde den tuffa matchningen mot Lazio i onsdags. Det blev förlust med 2-0 efter två sena mål. Näst på tur är alltså Napoli hemma på San Siro. Under de kommande veckorna spelar Milan sedan mot Juventus i Coppa Italia, Udinese i Serie A och Arsenal i Champions League. Zlatan Ibrahimovic och de andra stjärnorna i Milan har några riktigt tuffa fajter att spela!

Vad kan man då säga om Napoli? Ambitionen att vara ett storlag håller man på att nå, men det saknas lite. Spetsen har man, men bredden kanske det är lite si och så med. Att man har matchats flitigt under hösten, med bland annat spel i Champions League, är givetvis en anledning till att man halkar efter lite i tabellen. Skaplig form, men 0-0 hemma mot Cesena i onsdags var ingen höjdare.

Dela!
    Inga kommentarer