Stream Barcelona Real Sociedad

Live stream Barcelona Real Sociedad ser du via länk: 1, 2. Lördag 22:00 är det som gäller.

Barcelona på Camp Nou. En extremt svår uppgift för varje lag. När nu Real Sociedad reser från San Sebastian för att spela mot Kataloniens stolthet är det inte många som tror på något annat än hemmaseger. Oddsen är extremt låga, även om det handlar om just Barcelona på hemmaplan. Har man tur hittar man 1.10 på den raka ettan på hemmalaget. Oddsen rör vi inte, men vi ska definitivt se matchen! Barcelona är piskade att vinna varenda match under resten av säsongen. Några snöpliga oavgjorda på slutet har nämligen gjort att Real Madrid har dragit iväg i toppen. Barcelonas tre senaste matcher (i cup och liga) har slutat oavgjort. Real Madrid, Villarreal och Valencia har stått för motståndet. Real Sociedad visar en ganska skaplig form. Man har fyra raka borta utan förlust. Senast tog man hand om Valencia på bortaplan. Ingen dålig bedrift. 5-1 senast hemma mot Sporting Gijon var inte helt dumt det heller!

Dela!
    Inga kommentarer