Speltips Reims Sedan

Spel: Reims -0.25 till 1.90 på Ladbrokes (bra läge att ta det riskfria spelet på upp till 1250 kr!)
Spelbar ner till: 1.85
Spelstopp: Måndag 20:30
Det finns tre saker man ska analysera lite extra i den här fajten. För det första är detta lite av ett derby i regionen Champagne-Ardennes i Frankrike. För det andra har Reims några tunga gubbar borta. För det tredje är Reims hemmafacit helt makalöst.

Att det är ett derby gör automatiskt att vad som helst kan hända. Att Reims har kreatören Ayite och mittfältaren Deaux borta är ganska tunga avbräck. Dessa faktorer gör att oddsen för Reimsvinst är något för höga i vår mening. Reims klarar sig utan dessa gubbar. Dom har nämligen Ghilas/Faure som vräker in mål tillsammans.

Reims facit hemma på Stade Auguste-Delaune II är grymt. 10 spelade matcher, nio vunna, en oavgjord. När Sedan dessutom är helt ur slag kan vi inte göra annat än att gå för Reims. Eftersom det ändå är ett derby så snålar vi lite och ser till att vi får lite deg tillbaka på oavgjort.

Dela!