Speltips Milan Arsenal Champions League

Spel: Under 2.5 mål till 1.80 på Expekt
Spelbar ner till: 1.76
Spelstopp: 20:45
Den här fajten kommer att avgöras på Emirates. Om man ser till styrkeförhållandena mellan lagen känns detta som en helt öppen match. Wenger har gått ut och sagt att det är extremt viktigt att man gör mål på San Siro, men det tror vi mest är snack. Arsenal är brutala på hemmaplan i Champions League och vi tror att Wenger skulle vara mycket nöjd med 0-0. Förlust med ett mål skulle han också kunna acceptera. Milan är alltid som bäst i Champions League. Man kan ligga åtta i Serie A och ha halva laget borta. Det spelar liksom ingen roll. När spelarna hör CL-hymnen blir Milan ett helt annat lag.

Varför underspel? Wenger är nöjd med 0-0. Milan vill hålla tätt och försöka peta in en boll. Spelbolagen är generellt sett rätt ute med oddssättningen för underspelet, men Expekt ligger helt snett. Det tackar vi för.

Dela!