Speltips League Two Crawley Morecambe

Spel: Crawley till 1.50 på Bet365
Spelbar ner till: 1.47
Spelstopp: 20:45 onsdag
Crawley är ett otäckt bra hemmalag. Elva vinster på 14 hemmamatcher och finfina 33-13 i målskillnad. Laget kämpar om uppflyttningsplatserna i League Two och har alla möjligheter att lyckas. Man har bara sex poäng upp till förstaplatsen. Dessutom har man spelat tre eller fyra matcher mindre än de andra topplagen. Crawley har dock förlorat de senaste två matcherna. Inte så mycket att säga om egentligen. Man fick pisk borta mot serieledarna Swindon och sedan åkte man på 0-2 i FA-cupen mot Stoke.

Morecambe är faktiskt bättre borta än hemma sett över hela säsongen, men formen är minst sagt svajig. Ena dagen kan man göra en bra insats mot något av topplagen för att sedan torska mot ett bottenlag. Morecambe är inget lag man håller i handen när det blåser direkt. Parkerat på en stabil mittenplacering finns inga möjligheter att varken åka ur eller positionera sig för uppflyttning.

I den här fajten litar vi stenhårt på Crawley. Med ett smakfullt odds på 1.50 skickar vi in polletterna.

Dela!
    Kommentarer
    1. Dirk21
    2. MrBet