Speltips League One Stevenage Huddersfield

Spel: Stevenage DNB till 1.73 på Bet365
Spelbar ner till: 1.70
Spelstopp: 20:45 tisdag
Det här spelet baseras nästan enbart på att Huddersfield saknar sin målspottare Jordan Rhodes. Killen har gjort makalösa 28 baljor hittills i League One. På 27 matcher! Hudds har gjort 58 mål totalt, så att Rhodes saknas känns mycket utslagsgivande. Det är nämligen så att Huddersfield är mycket svårslagna borta. På 14 matcher har man bara en förlust. Man har vunnit fem matcher och spelat åtta oavgjorda. Stevenage gör det bra i League One. Den här säsongen är man nog dock mest uppmärksammade för att man spelade 0-0 mot Spurs i FA-cupen för några veckor sedan. Som sagt, vi tar Stevenage på grund av att Hudds saknar sin målspruta nummer ett. Oddsen på Stevenage reflekterar detta, men inte fullt ut. Att vi spelar DNB beror på att Hudds har en chans att snika till sig ett kryss.

Dela!
    Inga kommentarer