Liverpool Tottenham gratisspel

Så var det dags för ytterligare en stormatch i Premier League. Igår fick vi se giganterna Chelsea och Manchester United utkämpa en mycket sevärd batalj. Det var end-to-end action som britterna säger. 3-3 till slut efter att Chelsea hade 3-0 upp efter fem minuter spelade av andra halvlek.

Följ den här länken för att få ett gratisspel på Liverpool Tottenham. Gratisspelet fungerar så att du först lägger ett spel innan match. När matchen väl är igång lägger du ett livespel. Skulle livespelet inte gå in får du ett gratisspel för samma summa som spelet du lade innan matchstart. Ett utmärkt läge att garantera en vinst alltså! Gratisspelet gäller upp till 250 kronor.

Liverpool tar emot Tottenham på Anfield klockan 21:00 ikväll. Senast lagen möttes i Premier League blev det kross från Tottenhams sida. 4-0 på White Hart Lane. Två utvisningar för Liverpool hjälpte visserligen till, men Spurs var det bättre laget generellt. I fjolårets möte i Premier League på Anfield blev det 2-0 till Spurs. Spurs brukar dock ha det tufft på Anfield. Liverpool har en imponerande statistik mot Londonlaget.

Liverpool jagar en kvalplats till Champions League. Just nu är både Chelsea, Arsenal och Newcastle före i tabellen. Spurs ska försöka fortsätta sin finfina trend. Man kommer förmodligen inte kunna skaka de båda Manchesterlagen, men att plocka tredjeplatsen ska inte vara någon omöjlighet.

Dela!
    Inga kommentarer