Live stream Barcelona Valencia

Live stream Barcelona Valencia ser du här eller här med start 21:30 på söndag.

Det är inte ofta vi får se toppmöten i La Liga. Det finns ju bara tre lag som kan sägas vara topplag! I den här omgången möts Barcelona och Valencia i den sena söndagsmatchen. Valencia har gjort det skapligt under säsongen, i skuggan av Real Madrid och Barcelona. Att man skulle ta tredjeplatsen i serien var nog ganska klart innan säsongen började, men det finns faktiskt en liten möjlighet för Valencia att knapra in även på Barcelona och komma tvåa. Då måste man vinna här på Camp Nou. Det blir dock ingen enkel uppgift. Barcelonas hemmafacit är nämligen extremt. En oavgjord (Sevilla), resten vunna. 45-3 i målskillnad. Att Barcelona ligger efter Real Madrid i toppen beror på att man tappat en del poäng på bortaplan. Senast förlorade man mot Osasuna borta med 2-3.

Barcelona och Valencia möttes alldeles nyss i Copa del Rey (spanska cupen). På Mestalla blev det 1-1. På Camp Nou vann Barcelona med 2-0 efter en stabil insats. I ligan möttes lagen i september på Mestalla. 2-2 blev slutresultatet. Oddsen pekar mot seger för Barcelona, men om Sevilla kan ta poäng på Camp Nou har även Valencia chansen.

Dela!
    Inga kommentarer