Live stream Real Madrid-Barcelona El Clasico

Live stream Real Madrid-Barcelona ser du på Bet365 med start 22:00 lördag 10 december.

Santiago Bernabéu kommer fullständigt koka lördag klockan 22:00 då de vita marängerna Real Madrid tar emot Kataloniens stolthet Barcelona. Det är givetvis El Clásico vi talar om. Spaniens största match, ja kanske hela världens största match.

Real Madrid är i en helt osannolik form. Man har vunnit de senaste femton (!) matcherna i alla turneringar. Faktum är att Real Madrid bara har förlorat två matcher under hela säsongen. Den ena var mot just Barcelona i den spanska supercupen i augusti. Den andra var en snöplig förlust mot Levante borta. Intressant är att Real Madrid har gjort tre mål eller mer i de 13 senaste matcherna.

Barcelonas form är inte mycket sämre, men med några poängtapp här och där har man halkat efter Real i tabelltoppen. Är det dags att återställa ordningen nu? De senaste åren har Barcelona verkligen haft ett övertag på Real Madrid i El Clásico.

Klockan 22:00 sparkas matchen igång. Du ser live stream Real Madrid-Barcelona med hög kvalitet, och helt gratis, om du har ett spelkonto på Bet365. Öppna ett spelkonto idag och få en trevlig bonus på upp till 1000 kr. Lägger du ett spel i mobilen får du ytterligare upp till 500 kr i bonus.

Se vad AB skriver här.

Dela!