Super Clasico och FA-cupen

River Plate-Boca Juniors Spela 0-0 i halvtid till 2.85 på Unibet (2.63 på Bet365)
Super Clasico! 75 000 på Stadio Monumental! Du ser matchen live på Unibet eller Bet365 23:00. Två lag som är helt ur form. Helt under isen. Målskyttet imponerar inte. Och inget av lagen vill förlora den här bataljen. Målsnål match att vänta. Finfint värde på 0-0 i halvtid.
—————
MK Dons-Stevenage 1 till 1.85 på Bet365, Betsafe och NordicBet
Omspel i FA-cupen. 0-0 i första matchen. MK Dons ligger sjua i League One. Kapacitet att slåss om kvalificering till Championship. Stevenage åtta i League Two. Det skiljer alltså 23 positioner i ligasystemet. Form spelar mindre roll i FA-cupen. MK Dons kan få möta sin systerklubb Wimbledon i nästa omgång. Över 1.80 är alldeles för bra betalt.
—————
AB spel.

Dela!
    Kommentarer
    1. Henrik Ad Nilsson
    2. MrBet