Norsk cupfinal och topprek i Schweiz

ROI på 1.32 på 20 matcher hittills i november. Ni ryggar väl?!
——————–
Sion-St Gallen Spela Sion -1 (Asian) till 2.00 på Bet365
Sion är klassen bättre än St Gallen. Har varit lite upp och ner med formen på sistone men hemma har man alltid kapacitet att göra 3-0, 4-0 på sämre motstånd. Schweiziska ligan är tajt i år, verkar inte ha satt sig ännu. St Gallen dock långt ner precis där dom ska vara. Ska inte ha någon chans mot Sion idag.
——————–
Follo-Stromsgodset Spela Follo +1.25 Asian till 1.80 på Bet365
Follo sparkade ut självaste Rosenborg i semin. Laget från andradivisionen klamrade sig fast i Adeccoligan genom fint spel på hösten. Men man åker ur ändå på grund av usel ekonomi. Stromsgodset är ett habilt lag i högsta serien. Dock är man tvärusla så fort man måste åka hemifrån och spela match. I en cupfinal spelar klass mindre roll. För Follospelarna är det här den största matchen i karriären. Det kommer kämpas ordentligt! Spelstopp 13:10!
——————–
Inget speltips på Söderling-Monfils. Men sjukt spännande kommer det att bli att följa matchen.

Dela!