Speltips på Milan-Juventus plus några andra guldrekar


Marseille-Rennes Över 2.5 mål till 2.22 på Betfair
Det trodde man inte före säsongen, att Marseille och Rennes skulle vara en seriefinal. Marseille kanske men inte Rennes. Rennes har dock haft relativt enkelt motstånd och på slutet har det börjat hacka lite. Blir ofta målrikt mellan dessa lag. Dessutom är Marseille alltid grymma hemma och har en stekhet Remy.
———————
Portsmouth-Nottingham
Spela Portsmouth DNB till 1.67 på 888sport, SportingBet eller Bwin
Pompey började sin sejour i Championship helt katastrofalt men nu leder man formtabellen. Nottingham var en favorit förra säsongen då man vann allt hemma. Den här säsongen ser det inte lika bra ut. Ett Pompey med flyt tar minst en pinne här.
———————
Arsenal-West Ham 1 till 1.20 på Expekt
Klass mot Manchester City, utskåpning mot Newcastle. Jätteformlaget Arsenal tar hand om West Ham redan i första halvlek.
———————
Dagens match är ändå Milan-Juventus. Zlatan mot sina gamla lagkamrater (inte så många kvar i och för sig). Upplagt för duell mellan Zlatan och värsta fienden Chiellini. Matchen ser du live på Bet365 här från 20:45. Bästa spelen? Båda lagen gör mål till 1.80 i snitt. Tror du att Zlatan gör mål under matchen så finns det spelet i snitt kring 2.25. Unibet ligger tokhögt med 2.55!
———————
Mer uppsnack på Getingen och Bladet, 1, 2.

Dela!