Speltips på EM-kvalet

Österrike-Azerbajdzjan Spela Österrike -1 till 1.80 på 888sport eller Unibet
Bland tyngre fajter (Tyskland-Turkiet och NHL till exempel) så hittar vi Österrike hemma mot Azerbajdzjan (ändrar dom stavningen varje år eller???). Klart värde i handikappspel på Österrike. Bortalaget åkte på 6-1 mot Tyskland senast. 2-0 ikväll?
———-
Albanien-Bosnien Spela Bosnien -0.25 till 2.1 på Bet365
Så mycket talang och klass i Bosnien men man visar det inte så ofta. Gnetarnas gnetlag Albanien gör varken mål eller släpper in några. Men då har man inte mött jättelag heller. Oddsen på Bosnien är på tok för höga i dagens match, men risken för kryss finns. Därför garderar vi. Hälften tillbaka vid oavgjort.
———-
Sen spelar vi en större kupong. Problemet med att sätta ihop flera matcher är att man måste ha ett värdeodds på alla matcher för att det ska bli spelbart. Annars tappar man ju värde och då blir det ett vanligt turspel. Flera värdeodds multiplicerade med varandra ger tvärtom ännu mer värde! Endast mycket sällan finns det tillräckligt många matcher med värdeodds för att det ska vara läge att spela en större kupong. Idag är en sådan dag.

Spela:
Österrike -1: 1.80 på Unibet
Holland: 1.23 på Unibet
Spanien: 1.08 på Unibet
Serbien: 1.18 på Unibet
i en fyrling till 2.82 gånger pengarna.

AB spel.

Dela!