Premier League bjuder på spännande odds

Årets version av Premier League kan bli hur öppen och spännande som helst. Det har bara spelats sju matcher och redan har vi fått se på ändringar i den tabell som vi är vana att se.

Ta bara Liverpool som ett exempel. Den här klubben är känd som en av Europas bästa men det var förr. Nu riskerar de till och med att åka ur Premier League! Även West Ham och Everton ligger i denna riskzon.

Det lag som lever upp till de flestas förväntningar denna säsong är förstås Chelsea. De har i stort sett spelat perfekt förutom det lilla snedsteget mot Manchester City. Det är få som tror att något annat lag än Chelsea kommer att vinna.

Manchester United kan backas som vinnare av ligan till 4.9. De har inte gjort så fantastiskt ifrån sig men Alex Fergusons lag har den fördelen att de flesta tror på dem. Det här gör att oddsen inte har påverkats nämnvärt av deras senaste resultat. Man förväntar sig helt enkelt att Alex killar kommer att komma igen.

För Arsenal ser det jobbigare ut och det var tydligt att de har problem med att vinna mot topplag då de förlorade på Stamford Bridge förra helgen. Att det inte funkar är kanske inte så konstigt om man tänker på det att spelare som Walcott, Van Persie och Fabregas är skadade. Klubben har nu oddsen 12.0 att ta hem titeln i Premier League.

Den stora överraskningen i år kan komma att bli Manchester City. De har en mycket imponerande spelarlista och får de laget att funka på plan så blir det helt klart en möjlig vinnare i den här säsongens Premier League.

Manchester City har ekonomiska problem men de har nu oddsen 10.0 att vinna ligan. De vann imponerande matchen mot Chelsea och fortsätter de på samma vis så kan man kalla detta stora odds för ett lag som har det som krävs för att vinna.

Dela!