Norskt och spanska Segunda

EM-kvalmatcherna gör utbudet svagt den här helgen. Vi får kika i de lägre divisionerna för att hitta objekt.

—————-

Ranheim-Nybergsund 1 till 1.95 på Unibet eller SportingBet
Inte jätteimponerande men Ranheim har ändå två raka segrar med 1-0. Tajt men stabilt. Den svaga trenden kan vara bruten och nu när man har häng på uppflyttning borde man vara heltaggade. Nybergsund sjunker sakta genom tabellen. Är inte särskilt bra just nu.

—————-

Xerez-Huesca 1 till 1.74 på Unibet
Xerez började ligan precis som man började serien i Primera förra året – urdåligt. Efter det har man fyra raka vinster utan insläppt mål. Huesca blandar och ger men är ett sämre lag än Xerez. Borta har man tagit en pinne av nio möjliga – och det var mot bottenkompisen Ponferradina. Annars 1-3, 0-4 i baken.

—————-

Svenska Spel i blåsväder. Den här gången är det frågan om limitering. Som om det inte räckte med en usel återbetalningsprocent och ett uselt utbud… En intressant artikel om Svenska Spels affärsidé finns på Infora.se.

Dela!