Mainz, ManU och Fedex spelas

Missa inte Severnside derby mellan Cardiff City-Bristol City 13:00 – en klassiker där det kommer smälla!
—————-
Manchester United-West Brom 1 till 1.29 på Betsson
3-0-0 och 9-2 har United hemma. West Brom skrällde borta mot Arsenal men har också blivit riktigt förnedrade borta mot Chelsea (0-6). Den röda maskinen är inte helt i gasen men West Brom hemma ska man fixa. WBA:s Odemwingie tveksam, vilket är ett stort avbräck.
—————-
Federerer-Djokovic Spela Fed till 1.77 på Betfair
Att Djoko har så lågt odds beror på att han slog Fedex i US Open. Vi som såg Fedex slå Söderling igår ser 1.65+ som ett riktigt överodds. Visst, Söderling var kass men Fedex var så där äckligt stabil som bara han kan vara. En hårt matchad Djoko (8 matcher på 11 dagar) får pisk idag.
—————-
Mainz-Hamburg Spela Mainz 0 till 1.65 på Bet365
Pansarvagnen Mainz kör över allt. En anledning är att dom är helt förskonade från skador. Dom kommer att komma och då kommer det också visa sig i resultaten. Men inte ännu. Hamburg å andra sidan går knackigt och har ett helt omklädningsrum med skadade gubbar. Intressant om Mainz på AB idag.
—————-
Fulham-Tottenham Under 2.5 mål till 1.80 på Expekt
De två senaste på Craven Cottage har slutat 0-0. Fulham lever mycket på sin helplansdefensiv. Spurs bör ha slitna gubbar efter alla landskamper. Dessutom är det derby, vilket i dett fall bör leda till att inget av lagen vill förlora.
—————-
AB spel. Intressant att se Svennis Leicester mot Hull idag. Men spelbart, nej.

Dela!