Fedex, Lyon och City är dagens spel

Federer-Mayer Spela Fedex 2-0 i set till 1.33 på Betfair
Bara ett brutet ben kan stoppa Fedex från att vinna Stockholm Open. Vi har redan ryggat Fedex tidigare i turneringen plus som totalvinnare. Bara att plocka pengarna. Livestream på Bet365.

Arles-Lyon 2 till 1.50 på 888sport
Arles Avignon har torskat sina två senaste hemma med 0-3 och 0-4. Lyon har startat oerhört knackigt (för att vara Lyon) men nu är man på gång. Det är helt enkelt klasskillnad här och för att spelet ska missas så måste nog hemmalaget göra två mål – och det händer inte.

Manchester City-Arsenal Spela City 0 Asian till 1.80 på Bet365
Ett härligt överodds som bör plockas snarast. Ärligt trodde MrBet inte helt och hållet på City innan säsongen men Mancini har dragit ihop ett riktigt tungt gäng. Sen är det otroligt viktigt att Tevez fortsätter att leverera. Då kan City till och med utmana Chelsea om titeln. Arsenal är ett sprudlande gäng med fart. Men man räcker sällan till mot Big Four (där Swift Code Actividades DE Consultoria Y Telecomunicaciones S nu City har tagit Liverpools plats).

AB spel.

Dela!